Хотел Гарден

Кеј Маршал Тито бр.114, Охрид, Ohrid 6000, Macedonia
Tap to call +389 46 260 261
- Хотел Гарден Кеј Маршал Тито бр.114, Охрид, Ohrid, 6000, Macedonia +389 46 260 261 1 Room 4 Poster bed 10 Room Double beds 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1
/ / / /
Average Rating: 0.0
Total Votes:0
 Some bookings
 Half booked
 Mostly booked
 Fully booked
Book now!
qrcode

Property description

Хотел “Гарден“ е нов атрактивен хотел, сместен на самиот брег на Охридското Езеро, Хотелот е само 300 метри оддалечен од центарот на градот,

 во близина на неопходните комуникациски и инфраструктурни објекти, а сепак, доволно далеку за да можете да уживате во тивкото опкружување.

Сместување

Хотелот располага со: 6 еднокреветни соби,3 трокреветни, 6 соби со францускиголем лежај, 11 соби со француски мали лежаи , 2 луксузни студија.

Ресторан

Во нашиот ресторан можете да ги испробате највкусните специјалитети од национална и интернационална храна. Можете да се опуштите со најдоброто италијанско еспресо ( Illy ) или да уживате во јадењето на прекрасната тераса во тивка атмосфера. Капацитетот на ресторанот е со 80 седишта.

Семинарска сала

Хотел Гарден ги организира Вашите семинари, состаноци, работилници и разни видови бизнис активности. Располагаме со семинарска сала со капацитет до 25 лица. Истата е опремена со: проектор, платно, лап топ компјутер, табла за пишување и печатар.

Room types

??? ???

Read more

Area activities

Наскоро повеке .........

Check in times

Наскоро повеке .........

Driving directions

Наскоро повеке .........

Airports

Наскоро повеке .........

Other transport

Наскоро повеке .........

Policies & disclaimers

Наскоро повеке .........

Reviews

There are no reviews for this property yet.

You need to be logged in to post a review.
Available for bookings
Some bookings
Half booked
Mostly booked
Occupied/Not available
October 2020
SMTWTFS
 
 
 
 
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
November 2020
SMTWTFS
 
 
 
 
 
January 2021
SMTWTFS
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
February 2021
SMTWTFS
 
 
 
 
 
 
 
May 2021
SMTWTFS
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
September 2021
SMTWTFS
 
 
 
 
 
Room 4 Poster bed - 01
Max people: 1
Floor:
Room Double beds - 02
Max people: 1
Floor:
Room Double beds - 03
Max people: 1
Floor:
Room Double beds - 04
Max people: 1
Floor:
Room Double beds - 05
Max people: 1
Floor:
Room Double beds - 06
Max people: 1
Floor:
Room Double beds - 07
Max people: 1
Floor:
Room Double beds - 08
Max people: 1
Floor:
Room Double beds - 09
Max people: 1
Floor:
Room Double beds - 10
Max people: 1
Floor:
Room Double beds - 11
Max people: 1
Floor:
Tariff name Resource/property type Min people Max people Valid from Valid til   Minimum days Maximum days  


Powered by Jomres