Restaurant Mrs

Marsal Tito 130, Berovo, Berovo 2330, Macedonia
Tap to call +389 33 471 101
- Restaurant Mrs Marsal Tito 130, Berovo, Berovo, 2330, Macedonia +389 33 471 101
/ / / /
Average Rating: 0.0
Total Votes:0
 Some bookings
 Half booked
 Mostly booked
 Fully booked
Book now!
qrcode

Property description

Во центарот на Берово се наоѓа ресторанот Мрс, познат по највкусната храна во градот. Ведрите лица на домаќините се секогаш расположени да Ве пречекаат за да ги пробате нивните домашни специјалитети.

Ресторан Мрс со децении ја одржува традицијата на модерна кујна со традиционални домашни рецепти. Во совршено смирено опкужување за собир со пријателите или фамилијата, секогаш Ве инспирираме со уникатна и вкусна храна.

Read more

Area activities

Наскоро повеке информавции.....

Check in times

Наскоро повеке информавции.....

Driving directions

Наскоро повеке информавции.....

Airports

Наскоро повеке информавции.....

Other transport

Наскоро повеке информавции.....

Policies & disclaimers

Наскоро повеке информавции.....

Extras

Here's a list of some of the great things you can purchase while making a booking at this property.

Airport transfer

144.00€ (20%) ( Per booking )

Reviews

There are no reviews for this property yet.

You need to be logged in to post a review.
Tariff name Resource/property type Min people Max people Valid from Valid til   Minimum days Maximum days  


Powered by Jomres